TYLER POSEY

22. srpna 2013 v 20:22 | bitchsimcababy |  Tyler Posey
Tyler Garcia Posey se narodil 18.října 1991 v Santa Monice v Kalifornii. Nyní ale žije v Los Angeles. Má dva bratry, Dereka a Jesseho. Tyler je z části Ir, Skot, Angličan a Mexičan. Jako malý se zajímal o umění a už v šesti letech začal svoji hereckou kariéru, když vystupoval na jevišti se svým otcem, hercem a spisovatelem Johnem. Později spolu pracovali i v televizi a ve filmu.
V
roce 2002 se Tyler objevil ve filmu Collateral Damage. V prosince téhož roku se objevil ve filmu společně s herečkou a zpěvačkou Jennifer Lopez, kde hrál jejího syna. Když mu bylo 16, ucházel se o roli Jacoba Blacka ve filmové sérii Twilight, ale tuto roli nakonec získal jeho dlouholetý kamarád Taylor Lautner. Jeho zlomovou rolí se stala role Scotta v seriálu Teen Wolf.
Tyler je také zpěvák a skladatel. Hraje na baskytaru a je frontmanem skupiny ''Lost in Kostko''.

Tyler je ve vztahu se Seanou Gorlick, se kterou se zná už od dětství. V červenci 2013 se zasnoubili. :-)


Filmografie
2001 Doc |Role: Raul Garcia|
2002 Without a Trace |Role: Robert|
2002 Collateral Damage |Role: Mauro|
2002 Maid in Manhattan |Role: Ty Ventura|
2005 Inside Out |Role: Obert|
2005 Sue Thomas F.B.Eye |Role: Dannu Abbas| Epizoda ''Boy Meets World''
2005 Into the West |Role: Abe Wheeler|
2006 Smallville |Role: Javier Ramirez| Epizoda ''Subterranean''
2006 Brothers and Sisters |Role: Gabriel Whedon|
2007 Veritas, Prince of Truth |Role: Mouse Gonzalez|
2009 Lincoln Heights |Role: Andrew Ortega|
2010 Legendary |Role: Bill Barrow|
2011 Teen Wolf |Role: Scott McCall|
2012 White Frog |Role: Doug|
2013 Workaholics |Role: Billy| Epizoda 4x09
2013 The Exes |Role: Eric| Epizoda 3x09
2013 Scary Movie 5 |Role: David|
2013 Taco Shop |Role: Smokes|
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama