TYLER HOECHLIN

22. srpna 2013 v 10:45 | bitchsimcababy |  Tyler Hoechlin
Tyler Lee Hoechlin se narodil 11.září 1987 v Corone, Kalifornii. Je jedním ze čtyř dětí, má dva bratry a jednu sestru. Už od sedmi roků byl výborný hráč baseballu a plánoval hrát i na profesionální úrovni.

Svoji hereckou kariéru odstartoval v roce 1997, když začal studovat herectví a navštěvovala Beverly Hills Acting Studio. První zlom nastal, když dostal šanci zahrát si po boku Toma Hanksa ve filmu Road to Perdition. Díky této roli ho obsadili i do seriálu 7th Heaven a díky této roli si získal většinu fanoušků.

Později si zahrál ve filmu House od D s Davidem Duchovnym. V roce 2011 dostal roli Dereka Halea v seriálu Teen Wolf, kde hraje vlkodlaka. Podle jeho slov si tuto postavu zatím nejvíc oblíbil a vyžívá se v jejím ztvárnění.





Filmografie
1999 Family Tree |Role: Jeff Jo|
2001 Train Quest |Role: Billy|
2002 Road to Perdition |Role: Michael Sullivan Jr.|
2003 7th Heaven |Role: Martin Brewer|
2007 Grizzly Rage |Role: Wes Harding|
2007 CSI:Miami |Role: Shawn Hodges| Epizoda "Sunblock"
2008 Solstice |Role: Nick|
2009 My Boys |Role: Owen Scott| Epizoda "Spring Training"
2009 Castle |Role: Dylan Fulton| Epizoda "Fool Me Once..."
2011 Teen Wolf |Role: Derek Hale|
2011 Open Gate |Role: Kaleb|
2011 Hall Pass |Role: Gerry|
2012 Melvin Smarty |Role: Ricky Hershey|
 


Komentáře

1 Doduard Doduard | Web | 22. srpna 2013 v 15:43 | Reagovat

Ahoj :-) u mňa na blogu máš tú objednanú grafiku :)

2 Doduard Doduard | Web | 22. srpna 2013 v 19:44 | Reagovat

Nz :-))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama