Charlie Carver

23. srpna 2013 v 10:26 | bitchsimcababy & Pay |  Charlie Carver

Charlie Carver se narodil 31.července 1988 v San Francisku, sedm minut před svým dvojčetem Maxem.
Charlieho můžeme mít v podvědomí ještě jako malého chlapce a to díky Zoufalým manželkám, kde společně s bratrem hráli dvojčata rodiny Scavových. Charlie hrál konkrétně Portera Scavo. Oba tuto roli hráli až do úplného konce seriálu, kde nám vyrostli do našich Alpha vlkodlaků.
Když se pouštěl do profesionální herecké kariéry byl známý pod příjmením svého otce jako Charlie Martensen.
V Teen Wolf byl obsazen do role Ethana, tedy dvojčete Aidena, který je gay, a tak se dá dohromady s Dannym (Keahu Kahuanui).
Vystudoval střední školu v St. Paul's Boarding School a nyní studuje hraní na The American Conservatory Theater v San Francisku.






Filmografie
2008-2012 Zoufalé manželky |Role: Porter Scavo|
2012 Fred 3: Camp Fred |Role: Hugh Thomson|
2013 Restless Virgin |Role: Dylan|
2013 Underdogs |Role: John Handon III|
2014 Bad Asses |Role: Eric)
2014 The Leftovers |Role: Scott Frost|
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama